Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User Glenn's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    343

    Anyone else getting errors on load?

    Every time I load the site I am getting a load error. I have to try and load it multiple times before it shows. I load it from a shortcut on my browser shortcut bar.

    It happened with my old laptop as well as my new one. I use FireFox.
    Glenn H. Shelton III
    My Garage Pics

  2. #2

    Re: Anyone else getting errors on load?

    I haven't had any problems with loading.

  3. #3
    Registered User VegasBruce's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Henderson, NV./ Huntsville TX.
    Posts
    127

    Re: Anyone else getting errors on load?

    No problems here, I'm on Firefox also.
    Bruce

    A craftsman is someone who does a better job than anyone thinks is necessary.

    www.4x4mecca.com
    http://www.tbucketeers.com/

  4. #4
    Registered User Glenn's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    343

    Re: Anyone else getting errors on load?

    The strange part is, it is failing on the process that adjusts the user account for daylight savings time. I went into my profile and disabled DST to see if it works, but I will have to wait 24 hours to test it. (It only fails the first time per day that I come on here. And yes, even though it is slow around here, I check a couple of times a day.)

    So as of right now, the forum time shows one hour behind for me. I will post my findings.
    Glenn H. Shelton III
    My Garage Pics

  5. #5
    Administrator Cebby's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,301

    Re: Anyone else getting errors on load?

    No problems here either. I'm going to go ahead with the site upgrade in the coming weeks (the bug fixes have slowed coming from vB to the point where it should be stable enough now). Not sure that will help your issue, but maybe.

    Did you clear your cache/cookies to see if that might help? What version of FF?

  6. #6
    Registered User Glenn's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    343

    Re: Anyone else getting errors on load?

    Turning off the Daylight Savings Time option seems to have fixed the issue. Very strange indeed.

    I don't think it is a cookie cache issue as it followed me from my old laptop to my new one.
    Glenn H. Shelton III
    My Garage Pics

  7. #7
    Registered User blaserman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Glen Burnie,MD
    Posts
    122

    Re: Anyone else getting errors on load?

    Glen no problem with my system, it might ne that the signal has to travel down hill to you

  8. #8
    Contributing Member MXtras's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Somewhere in Virginia
    Posts
    891

    Re: Anyone else getting errors on load?

    I am sure the problem is BP's fault.

    Scott
    If it wasn't for the last minute I wouldn't get anything done

Similar Threads

  1. I-beam Load and Span charts?
    By Glenn in forum Shop/Garage Planning, Construction, and Showcase
    Replies: 12
    Last Post: 09-23-2009, 12:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •